• Novo
Video Pretvarač, Audio Dekoder Digitalni Audio Signala U Analogni Sam/R Audio DAC Pretvarač Mogu Preobratiti Coaxial Digitalni da Analogni Audio Pretvarač za(Domaćin + USB Napajanje liniju + Optičke linija)

Video Pretvarač, Audio Dekoder Digitalni Audio Signala U Analogni Sam/R Audio DAC Pretvarač Mogu Preobratiti Coaxial Digitalni

Rating 
KM 13.87

Iznos
Tova je dostupna

Ovo DAC pretvarač mogu preobratiti coaxial ili digitalnog signale u analogni Sam/R zvuk, i može biti povezan s vanjske oprema, kao pojačala kroz standardni RCA‑tip dečka.Izgradio‑u srednjoj‑vjernosti pojačalo čip, Ja/R i 3.5 mm izlaz mogu voziti 16~150Ω dakle taj slušalice/zvuk, i kontrolu glasa kvaku je samo koristio prilagoditi obim slušalice jack, i jack.Opremljen 4.0 OD optički kabl, coaxial kablovsku i moć adapter, nema potrebe da instalirati dodatne programe, samo uključi i igraj se, molim te postavi izlaz da PCM ili LPCM.Možeš prilagoditi obim izlaz iz Sam/R+3.5 mm jack, i podržava uzoraka stopa od 32, 44.1, 48, 96, i 192 KHz, kao i 24‑malo S/PDIF unose malo potoka na levo i desno kanala.Dva‑kako prekidač dizajn čini više od DAC pretvarač, ne samo podržava digitalni‑da‑analogni konverzije, ali i podržava da coaxialand coaxial da za Toslink.Karakteristika : 1. Ovo DAC pretvarač mogu preobratiti coaxial ili digitalnog signale u analogni Sam/R zvuk, i može biti povezan s vanjske oprema, kao pojačala kroz standardni RCA‑tip dečka.2. Dva‑kako prekidač dizajn čini više od DAC pretvarač, ne samo podržava digitalni‑da‑analogni konverzije, ali i podržava da coaxialand coaxial da za Toslink.3. Izgradio‑u srednjoj‑vjernosti pojačalo čip, Ja/R i 3.5 mm izlaz mogu voziti 16~150Ω dakle taj slušalice/zvuk, i kontrolu glasa kvaku je samo koristio prilagoditi obim slušalice jack, i jack.4. Opremljen 4.0 OD optički kabl, coaxial kablovsku i moć adapter, nema potrebe da instalirati dodatne programe, samo uključi i igraj se, molim te postavi izlaz da PCM ili LPCM.5. Možeš prilagoditi obim izlaz iz Sam/R+3.5 mm jack, i podržava uzoraka stopa od 32, 44.1, 48, 96, i 192 KHz, kao i 24‑malo S/PDIF unose malo potoka na levo i desno kanala.Kako da Koristim : 1. Tu je moć prekidač na dugme molim te ukljuci prije koristeći DAC.2. Molim te, postaviti zvučne izlaz da PCM/LPCM format.3. Za Samsung TV-a, ako nema zvuka čak i ako ti postaviti zvučne izlaz da PCM/LPCM format, molim te uključi spoljni govornika TV-a (meni zvuči‑zvučnik postavke‑HESB/vanjski govornika otvori).4. Ovo pretvarač ne podržava 5.1 kanala, poput&n.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji