• Novo
Koji se uvlace Šminku Oprati Putovanja Lice Rumenilo Oprati Prenosni Prah susret sa Pokriti Rumenila, Poliranje, bez greške Prah Kozmetike(Zlato)

Koji se uvlace Šminku Oprati Putovanja Lice Rumenilo Oprati Prenosni Prah susret sa Pokriti Rumenila, Poliranje, bez greške Prah

Rating 
KM 8.19

Iznos
Tova je dostupna

【Koji se uvlace Šminku Oprati】 Sa koji se uvlace dizajn, ovo šminku oprati je savršen za dnevnik šminku zahtjev ili putovanje, to je idealno veličine da tuck u putnu torbu ili držim u tašni, lako nositi, pogodan za profesionalnu koristiti, kucnu upotrebu , putovanja oko ili čak na posao. 【Korištenja】To je pogodan za slobodi u prahu, rougeu, u prahu, mineralne prah i prah loptu.Također je pogodan za pravljenje šminku i popravak četkice. 【Specifikacije】Pun dužina : 10, promjeru : 2.2 cm, dlake dužina : 3.5 cm, dlake širina:3cm. 【Meko i Svilena Oprao Kosu】 kozmetike oprati napravio sa visokog kvaliteta sintetička vlakna, savršeno za potpunu pokrivenost prah temelje, mineralne miješanje, rumenilo na lice i bez prolivanja, pomoći da stvore savršen šminku. 【Stila s idealno veličine da tuck u putnu torbu ili držim u tašni, lako nositi, pogodan za profesionalnu koristiti, kucnu upotrebu , putovanja oko ili čak na posao.Stila & Lako Čistiti.Dolazi sa recikliranog aluminija, trajna i ljepše.Čist redovno sa kistom šampon da produžimo oprati zdravlje i spriječiti preterano prolivanja.Lako iskoristi.Uklonite poklopac onda gurni bazu dole da se otkrije četku, mix boje kao i potrebna i čišćenje u lice.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji