• Novo
Vježbanje, Rukavice, Teretanu Rukavice bile izložene Težinu Dizanja Rukavice Pun Palm Zaštitu za Glupačom za Penjanje(plava)

Vježbanje, Rukavice, Teretanu Rukavice bile izložene Težinu Dizanja Rukavice Pun Palm Zaštitu za Glupačom za Penjanje(plava)

Rating 
KM 7.49

Iznos
Tova je dostupna

Izbjegne svoje dlanove od formiranje jedan žuljeve, žuljeve, i splita ruke tokom glupan dizanja tegova i druge vježbe.Jedinstven dizajn pruža odličan i ugodan obuku iskustvo za muškarce i žene svaki put da su vežbe.Napravljen od kompozitnih materijala, to je sjajno prozračnost, i to je prijatno da se nose, a ne zagušljivo.Stisak notes mi je dodao za palm da poboljšam stisak snagu palm, ti dozvoliti da držiš teškog predmeta pouzdano.Pet prsta otvoriti dizajn pruža veliku utehu i izbjegava teške ruke.Karakteristika : 1. Stisak notes mi je dodao za palm da poboljšam stisak snagu palm, ti dozvoliti da držiš teškog predmeta pouzdano.2. Izbjegne svoje dlanove od formiranje jedan žuljeve, žuljeve, i splita ruke tokom glupan dizanja tegova i druge vježbe.3. Pet prsta otvoriti dizajn pruža veliku utehu i izbjegava teške ruke.4. Napravljen od kompozitnih materijala, to je sjajno prozračnost, i to je prijatno da se nose, a ne zagušljivo.5. Jedinstven dizajn pruža odličan i ugodan obuku iskustvo za muškarce i žene svaki put da su vežbe.Specifikacija : Predmet Tip : Vježbe Fitness Gloves Carpal Područje Veličine : Povrsine. 23cm/9.1 in Function : Zaštititi palm od pohabane Paket Listu : 2 x za Vježbanje Fitness Gloves Note : Molim te, dozvoli 1‑2cm greška zbog priručnik za mjerenje.Hvala na razumijevanju.

Više informacija

Item Type:
Workout Fitness Gloves
Carpal Area Size:
Approx. 23cm/9.1in
Function:
Protect the palm from fraying
Package List:
2 x Workout Fitness Gloves :
Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :

Najbolje ponude u kategoriji