• Novo
Djeca je U-obliku Četkicu Za 360 Stepeni Čišćenje Masažu Četkicu za zube Hranu Razredu Mekan Silikonske Oprati Glavu (Ž)

Djeca je U-obliku Četkicu Za 360 Stepeni Čišćenje Masažu Četkicu za zube Hranu Razredu Mekan Silikonske Oprati Glavu (Ž)

Rating 
KM 18.74

Iznos
Tova je dostupna

1.Napravljen od hrane razredu silikon.Sigurno materijala, nema poseban miris, dušo više koristiti zdrav.Silikon oprati glava je otporan na visoku temperaturu i mogu dezinficirati u obični puta. 2.Drugačiji od tradicionalnih četkicu za zube, koristimo jedinstvena U-obliku oprati glavu dizajn da odgovara zube bolje.U-obliku dizajn, vise stati u usta, tako da se beba ne može prihvatiti.Beba može oprati zube dok igram. 3.U-obliku oprati glavu dizajn, 360 stepeni Čist tvoja beba je zube.Lakše je za bebe da čistiš zube.To može očistiti zube iz svih uglova i napraviti oralni šupljinu zdraviji. 4.Lako je da se koristi.pastu za zube i protreseš ga u usta da čistiš zube.Operi glava može očistiti sve uglove, pa da peres zube postaje jednostavnu stvar. 5.Stanju slične djeci zube : dizajniran da detaljno čistim zube.Djeca uvijek volim da se jedu slatkiši, ne moraš da brineš o zubić propadanje i kvar na zubu.Djeca je U-obliku Četkicu za 360 stepeni Temeljan Čišćenje Važećim Godina 0-12 godina.Pusti bebu da se zaljubi u pranje zube !.Posebno U-obliku Dizajn Drugačiji od tradicionalnih četkicu za zube, koristimo jedinstvena U-obliku oprati glavu dizajn da odgovara zube bolje.U-obliku dizajn, vise stati u usta, tako da se beba ne može prihvatiti.Beba može oprati zube dok igram.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji