• Novo
FoxCarr KAMPERA, i na Kampovanje stolnjak Će stati 6ft ili 8ft Stola. Napravljen od Poliestera. Ovo Kampiranje Stolnjak je Pere. Ovo Kampiranje Oprema je na Otvorenom Sto Pokriti Proizvod Ime

FoxCarr KAMPERA, i na Kampovanje stolnjak Će stati 6ft ili 8ft Stola. Napravljen od Poliestera. Ovo Kampiranje Stolnjak je Pere.

Rating 
KM 14.89

Iznos
Tova je dostupna

KVALITET stolnjak sa stilom kuhinji/stolom pokriti u zabavno obrazac!Napravio PVC vinil stolnjak.LAKO ČISTITI & DUGO TRAJE!Ne brini više o tvrdoglav mrlje na tvom stolu zaklon!Tvoj novi zatvoreni/otvorenom vinil stolnjak je lako čistiti, spašavam te dragocene energije & vremena.NEVEROVATAN NADU IDEJA!Ovo stolnjak zaštitnik dobro za za useljenje, Rođendan, Božić ili Praznični Poklon i uživaju u uha do uha osmeh!Pokazati vaše odličan ukus na svu nadu puta sa sladak, stila & teskom vinil stolnjak!.JEDINSTVEN DIZAJN DA STANE 6ft ili 8ft STOLOVE : Ovo stolnjak je 109" x 50" i ima lepljivi veze na jednom kraju sam to dozvolio da stane više veličina stolove.KAMPER PRIBOR ZA PUTOVANJA PRIKOLICA Ovo stolnjak dolazi sa svojim odgovara nosi kesu za lako skladište dok na kampovanje ili RVing.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji