• Novo
Ekcem Dermatitis & Suhu Kožu Losion, Novorođenčad da Odrasli, Lipid Obnavljanje Krema, Lice & Tijelo Tretman, Miris-konzervans. protiv-Paraben Besplatno, do Pharmaceris, 75ml

Ekcem Dermatitis & Suhu Kožu Losion, Novorođenčad da Odrasli, Lipid Obnavljanje Krema, Lice & Tijelo Tretman, Miris-konzervans.

Rating 
KM 17.99

Iznos
Tova je dostupna

★ Sigurno za novorođenčad od prvog dana života ★. ➤ Bogat emollient formulu popravke koža je zaštitna ograda, osiguranje pravom funkcije.Pruža dugotrajan lipid i vlagu replenishment, smanjenje osjećaj nelagodnost i suho grubo kožu nakon jedan koristiti. ➤ Kanole i obranim ulje pružamo umirujuće i anti-svrbi nekretnine, i da su medicinski efikasno u kožu briga protiv hronične i prekomjerna dryness (također u atopic dermatitis).Ovo supstance stimuliše popraviti mikro-oštećenje u koži, da umanjimo rizik za napredovanje u lokacije sklon tako lezije. ➤ Natrijum hyaluronate i hygroscopic vlažni molekule vratiti pravilno navodnjavanjem kože, obnavljanje vode rezerve u koža. ➤ Naš kremu vraća udobnosti i oslobađa simptome povezan sa lezije.Redovne i sveobuhvatan emollient briga omogućava više periode remisiji i sprečava grešaka od atopic dermatitis.Naš Klinički i Dermatologically Testiran Evropska formule je dostupan u Sad-a! ✦Kako da Brinem za Hemijsko i Dermatitis-Sklon Kožu✦ Pojedinci sa suva i atopic kožu savjetuje se da granica kupatila (posebno u klorirana voda), koristi mekani ručnici, izbjeći vunena odjeća (mali vune vlakna jer je kontinuirani mehanički iritacija kože), i, ako bude potrebno, iskoristiti zrak humidifiers.Vlažni proizvode kao naš Pharmaceris Lipid Obnavljanje Krema, što povratimo nivoa mikro-flora i slobodni bilo iritantno komponente (kao miris aditiva) su bitne.Primijeniti krem na pročišćen i suhu kožu nekoliko puta dnevno o tome gdje je potrebno intenzivnu njegu tokom perioda od teške kožu dryness i povezane dodatne simptome (tj.svrab, iritacija i gori). ✦Sastojke✦ ➤Konoplje ulje ➤uljanu repicu ➤Natrijum hyaluronate ➤Omega kiseline 3, 6 & 9 ➤Za kompletna lista sastojke, molim te vidim proizvod slike✦Sigurnost✦ ➤ bez colorants, konzervans. protiv, parabens, i mirise ➤ Formule je razvio i testiran na dermatološku i klinička ispitivanja pod nadzorom tim dermatolozi ➤ Visoko tolerisati Da garantujem kvalitet, naš proizvod je napravila u malim količinama, stoga zalihe može biti ograničeni.Naručite sada i pusti nas da ti pokazati zašto nam testira Evropska formule je najbolji izbor! - 100% Zadovoljstvo Guaranteed Made u Poljskoj.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji