• Novo
Ona je Ljubav Pakovanje od 12 Mini Squeegees, Samo-Ljepilo Ekran Šabloni Štampanje Squeegees, Gumene Metle Ekran Štampanje Alat za prijavljivanje Krede Pastu ili Mastilo(Squeegees)

Ona je Ljubav Pakovanje od 12 Mini Squeegees, Samo-Ljepilo Ekran Šabloni Štampanje Squeegees, Gumene Metle Ekran Štampanje Alat

Rating 
KM 5.99

Iznos
Tova je dostupna

✅【Elastično & Trajnih Materijal】mini squeegees su napravljeni dobrih kvaliteta guma, odlično ogrebotina i rastvor otpora. ✅【Veličine】Jedno ekran štampanje metle je povrsine. 5 x-3 x za 0,5 cm/ 1.97 x 1.18 x za 0,2 cm, mali i svjetlost, odgovarajuće veličine ti za nošenje i koristiti. ✅【Lako Upravljati】Mini metle dizajn lako da djeluje fino.Vertikalnim struktura je zgodno da ga vidiš i uklanjanje pastu iz staklenke. ✅【Pogodan za】ekranu štampanje squeegees su jedna vrsta alat koji se prijave krede Pastu ili Mastilo na transfer da se to curi na podloge za "uradi sam" ruka štampanje. ✅【Šta Si dobio】paket koji sadrži 12 komada mini ekran štampanje squeegees, koja je ponovno iskoristivih i pere.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji