• Novo
Dušo Dude Klipove, Foldable Praktične Divno Životinja Obrazac Poliester+PP Cucla Klip Multi za Iznerviran Igračke za Dude za Podriguje Odeća(Zeleni Slona)

Dušo Dude Klipove, Foldable Praktične Divno Životinja Obrazac Poliester+PP Cucla Klip Multi za Iznerviran Igračke za Dude za Podriguje

Rating 
KM 24.30

Iznos
Tova je dostupna

Foldable i prenosni, može biti i staviti u kesu kad se beba izaći da se igramo tako da bebi igracke neće pasti van.Stezaljku dizajn, jedan kraj je spojen s igračka ili varalicu, a drugi kraj sa stezaljku mogu vezan za bebu odjeću, što je čvrsto popravio i nije lako da ga skinem.Cuclu vlasnik je lepa životinja obrazac, koji je lijepa i praktično, i voli bebe.Ovo cucla pojaseve su multi, koji obično koristi za dude, podriguje krpe, iznerviran igračaka, i balavi pica.Može se koristiti sa najviše dude, nema potrebe da brineš o gubljenju dječja duda varalica.Karakteristika : 1. Može se koristiti sa najviše dude, nema potrebe da brineš o gubljenju dječja duda varalica.2. Stezaljku dizajn, jedan kraj je spojen s igračka ili varalicu, a drugi kraj sa stezaljku mogu vezan za bebu odjeću, što je čvrsto popravio i nije lako da ga skinem.3. Ovo cucla pojaseve su multi, koji obično koristi za dude, podriguje krpe, iznerviran igračaka, i balavi pica.4. Cuclu vlasnik je lepa životinja obrazac, koji je lijepa i praktično, i voli bebe.5. Foldable i prenosni, može biti i staviti u kesu kad se beba izaći da se igramo tako da bebi igracke neće pasti van.Specifikacija : Predmet Tip : Beba Cucla Clip Material : Poliester, PPSize : Povrsine.39 x 1.5 cm / 15.4 x od 0,6 u Paketu Listu : 1 x Baby Cucla Klip.

Više informacija

Item Type:
 Baby Pacifier Clip
Material:
Polyester, PP
Size:
Approx.39 x 1.5cm / 15.4 x 0.6in 
Package List:
1 xBaby Pacifier Clip :

Najbolje ponude u kategoriji