• Novo
Kubey KU335 Rasklapanje Džepni Nož, 2.95 Cm guraju jedan Običan Mač, G10 Ručke na Otvorenom na Kampovanje u Lov Nož sa Palac Rupa je Otvorena i može da se vrati Snimak, Komunalnih Alat za Muškarce i Žene (Crna)

Kubey KU335 Rasklapanje Džepni Nož, 2.95 Cm guraju jedan Običan Mač, G10 Ručke na Otvorenom na Kampovanje u Lov Nož sa Palac Rupa

Rating 
KM 37.49

Iznos
Tova je dostupna

☑️【Posao Nož sa Oštri Mač】Džepni nož sa 0.12 cm oštrica debljine, pa vrućine tretirao D2 čelika oštrica sa glatko saten završi, drži dobro ivice čak i nakon tona rezanje zadatke. ☑️【Trajnih G10 Podnijeti Nož】Nož je napravljen od čistog G10 krljušt čini ovo sklapanje na kampovanje nož udobno dovoljno da te dovodi dobar lov, a na otvorenom nož koristio iskustvo. ☑️【Lako Palac Otvori】Jasno ivice utitliy nož otvara lako i glatko hvala loptu imajući u okret, i tamo je nula oštrica igra u svakom upute. ☑️【Uvijek Spreman Komunalnih Nož】Nož oštri se sjajno i uzima vrlo dobro ivice.Dobar dio, sposoban za ostvarivanje raznim dnevnik taks, neka bude idealna za lov na kampovanje na otvorenom i svakog dana nositi. ☑️【Životu Garantujem】Kubey džepu noževe pružamo životu garantujem protiv manama u materijala i zanati.Kontaktirajte nas ako imate bilo kakvih pitanja sa svojim nožem.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji