• Novo
BAOHONG uljana Slika Stanu, veliki Teret 230gsm Kiseline Besplatno Papir, Platno Kao Teksture.Savršena za Imitaciju,Nafte & Bojama Sliku.

BAOHONG uljana Slika Stanu, veliki Teret 230gsm Kiseline Besplatno Papir, Platno Kao Teksture.Savršena za Imitaciju,Nafte & Bojama

Rating 
KM 16.27

Iznos
Tova je dostupna

【MATERIJAL】Napravljen od dugo, 100% PAMUCNA vlakna, omogućiti da se apsorbuje dosta vode bez program ili uzrokuje boje da krvari. 【KISELINE-BESPLATNO】Kiseline-besplatno papir adrese problem očuvanja radove na duže i osigurava dugovječnost od svoje slike, savršeno za umjetnika koji su tražeći ultimativni u nečeg. 【TEKSTURU】HLADNO-PRITISNUO završiti je svjetlo teksturu površinu ali pružamo jaka oribati otporna, čime za različitim bojama tehnike. 【SADRŽAJA】Jedan blok sa 20 lista 140lb/300gsm bojama i papir je zalijepljen na četiri ivice da eliminiše potrebu za proteže i izbjegava cockling. 【Gospodar je Izbor】BAOHONG je vodeći bojama papir brend i preporučio bojama masters sve oko svijeta!.BAOHONG Bojama Blok je napravljen od 100% pamuka Bojama Papir 140lb/300gsm, Umjetnika Razredu Bojama Papir.To je u teškoj - 140lb/300gsm.Bojama papire napravljen od pamuka bi imati više boja i sa savršenim vode upijanja.U teškoj bojama papiri su kiseline-besplatno i hlor-besplatno, p H-neutralan i arhivski, trajna.BAOHONG Umjetnika Bojama papir je snažna .. i trajna za li mokar, suv ili pomešao medija sliku, i manje šanse da curl ili warp.Hladnog-pritisnuo bojama papire malo textured površinu, što je između toga grubo i hot-pritisnuo papire, čime za različitim bojama tehnike. 20 plahte po kutiji, sa četiri ivice zalijepljen, i tanak karton nazad za umjetnika da nosim svuda sa bolje zaštite i kontrolu BAOHONG Umjetnika razredu bojama blok daje najbolje vrijednost 100% pamuk, 140lb/300 gsm bojama papir za početak umjetnici, studenti koriste u svakodnevnom prakse, i umetnost ispita.Savršen dar za bojama ljubavnici! . 100% pamuka bojama novine su u visokog kvaliteta i razumnoj ceni, uporedi sa drugim po imenu potpuno bojama papire.Da li si sliku sa bojama boje, oznake, olovke, tinta, ugljen za slikanje, i crtkam, printmaking ili crtanje, ove papire bi nadigrate i izbavi izuzetno jarke boje.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji