• Novo
GLAAPER Automotive 3D je Podigao Pratiti Ubacite Pisma Zadnji Oznaka, 3M Plastične Ubacite Pisma sa Ljepilo Podršku Zamjenu za 2018 2019 2020 Auto Pismo Preslikač (Mate Crni)

GLAAPER Automotive 3D je Podigao Pratiti Ubacite Pisma Zadnji Oznaka, 3M Plastične Ubacite Pisma sa Ljepilo Podršku Zamjenu za

Rating 
KM 11.98

Iznos
Tova je dostupna

【Prijavu】3 D je podigao pratiti pisma, u Skladu sa 2018 2019 2020 Auto Pismo Preslikač. 【3 D Dizajn】Je podigao čvrst značku pismo sa lijepo ruba da stane zakrivljeni, kompleks udubljena površinu stvoriti kul 3 D.Teško je dužnost i Sjajno preslikač stvarno natjerati na teretnjaku POP na fin način. 【Odličan Kvalitet】Reći zbogom jeftino tradicionalne inferiorni plastične pisma.U poređenju sa običnim pisma, lijepo ABS plastične s visokog kvaliteta zamračenje znak, otpor dugotrajnu izloženost sunce , kisa ili izdržati. 【Instalaciju】 Lagan za postavljanje, čiste i suhe Prednja Vrata, olako prijaviti onda doradim bilo podešavanja i čvrsto pritisnite pismo dole na sjedalo.Ne zahtjev tehnicke vještine, može biti gotov za par minuta. 【Toplo Primetio】 Biti siguran da je čisto unutrasnjosti temeljito da se dugo potrajati vezivo pre nego što se prijavljuju. (Broj : PT948-35180-02).Zašto Biramo Teretnjaku? 1. Napravljen od visokog kvaliteta ABS plastične zamračenje znak kit , koje vreme-otporan i sigurno za pranje kola, i neće nestati. 2. Je ABS plastične značku pismo sa lijepo ruba da stane zakrivljeni, kompleks udubljena površinu stvoriti kul 3 D.Teško je dužnost i Sjajno preslikač stvarno da Prednja Vrata POP na fin način. 3. Lagan za postavljanje, čiste i suhe na teretnjaku, olako prijaviti onda doradim bilo podešavanja i čvrsto pritisnite pismo dole na sjedalo.Ne zahtjev tehnicke vještine, može biti gotov za par minuta.Kako da to Instaliram Teretnjaku?Korak 1 : Koristiti medicinski alkohol da očisti slova na Prednja Vrata.Osigurati sve prašina, prašina, i vosak uklonjeni s debossed područje.Korak 2 : Okrenuta na Teretnjaku, okreni ravno lice dole i ukloni beli papir nosač štiti slova ljepilo.Pismo će ostati na mjestu na jasno nosač.Korak 3 : Izvesti jasno instalaciju nosač i sada je Tvoja kola izgledaju SJAJNO!Napomena : Ove ugurati su pranje auta na sigurnom, ali pobrini se da čistim boja i prije instalaciju i oni se neće oprati.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji